Marvel Comics

Marvel Comics 3.1.2

Uitstekende reader om de wereld van Marvel te ontdekken

De wereld van Marvel ligt in jouw handen dankzij deze app voor iOS.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Perfecte manier om comics te lezen
  • Mooi geanimeerd
  • Goede gratis content

TEGEN

  • Geen mogelijkheid om strips te delen
  • Niet mogelijk om CBR-bestanden te importeren

Uitmuntend
8

De wereld van Marvel ligt in jouw handen dankzij deze app voor iOS.

Laat je Spider-senses op hol slaan

Dit is een officiële app van Marvel Comics en daarom is het alleen mogelijk om de strips van deze uitgever te lezen en kopen. Zo lang je Spider-Man prefereert boven Batman, is Marvel Comics een uitstekende reader.

Marvel Comics is gratis en bevat ook wat gratis content, maar het is meer ontworpen als een portal om comics te kopen en downloaden. Het is niet mogelijk om CBR- of beeldbestanden en gescande strips te importeren. Je moet alles downloaden en kopen via de applicatie. Strips die je al zelf in je bezit hebt, kun je dus niet bekijken via Marvel Comics.

Papier? Nergens voor nodig!

Strips lezen in Marvel Comics is een geweldige ervaring. Bladeren doe je via een cover flow-achtige viewer, je bekijkt pagina's full screen en zoomt in en uit wanneer je dat wil.

Nog beter is de zogenaamde animated panel transition. Swipe van rechts naar links en er wordt ingezoomd op het eerste vak. Nog een keer vegen en je gaat naar de volgende, of soms naar een ander deel van het oorspronkelijke vak als deze erg groot is. Dit gaat ongelooflijk soepel en is erg gebruiksvriendelijk. Marvel Comics is niet de enige app die hier gebruik van maakt, maar dat maakt het niet minder tof.

Al je aankopen bekijken is gemakkelijk en je sorteert ze op serie, aankoopdatum of titel.

Must-have voor Marvel-fans

Sommige fans geven nog altijd de voorkeur aan een echt stripboek, maar ben je niet vies van digitaal lezen, dan mag je de Marvel Comics app niet missen.

Marvel Comics

Download

Marvel Comics 3.1.2

Beoordelingen about Marvel Comics